Apple iPhone 6S Plus 128GB Gold - Tips & Tricks

Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Vragen & antwoorden voor de Apple iPhone 6S Plus

 • Is het mogelijk om mijn Apple iPhone 6S Plus ook gekanteld te gebruiken?

  Antwoord:

  Jouw iPhone beschikt over landschapsweergave. Dit houdt niet alleen in dat het toetsenbord kantelt als je de smartphone op zijn kant gebruikt, maar dat ook de gehele achtergrond en alle apps aangepast worden als je het toestel draait. Dit is vergelijkbaar met de weergave van een iPad als je deze kantelt. Op deze manier kun je het grote scherm optimaal gebruiken!

 • Hoe werkt 3D Touch op mijn Apple iPhone 6S Plus?

  Antwoord:

  3D Touch is een functie van Apple dat kan detecteren hoe hard je op je scherm drukt. Dit opent een hele nieuwe wereld aan controle over je telefoon! Bij normale aanraking gebeurt er wat je gewend bent. Wanneer je iets harder drukt kun je een voorbeeld zien. Wanneer je nóg harder drukt verandert dit voorbeeld in een schermvullende weergave. Kijk voor meer informatie en handige toepassingen bij de Tips & Tricks!

 • Waarom werkt de microfoon of luidspreker niet op mijn Apple iPhone 6S Plus?

  Antwoord:

  Als je dit toestel nieuw gekocht hebt, kan het lijken dat de luidspreker en/of microfoon van de telefoon het niet doet. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je tijdens het bellen de tegenpartij niet hoort. Dit komt omdat dit model standaard geleverd wordt met een beschermende folie eromheen. De folie bedekt ook de luidspreker en de microfoon, waardoor het lijkt alsof deze onderdelen niet naar behoren werken. Verwijder het folie van de voor- en achterkant om goed gebruik te maken van je telefoon.

 • Hoe werkt Touch ID op mijn Apple iPhone 6S Plus?

  Antwoord:

  De roestvrijstalen ring rondom de homeknop meet veranderingen in elektrische spanning en merkt daardoor een lichte aanraking van de homeknop op. Op dat moment wordt de sensor actief. Het is hierbij niet nodig om je vinger plat op de scanner te leggen, deze kan vanuit meerdere hoeken worden herkend. De software leest het reliëf van je vinger. Je kunt op één apparaat meerdere vingers instellen.

  Via Instellingen > Algemeen > Touch ID & Wachtwoord kun je instellen dat je jouw apparaat wilt beveiligen met een vingerafdruk. Touch ID kan ook gebruikt worden om aankopen te doen in de App Store, iTunes of iBooks. 

 • Hoe bedien ik de Apple iPhone 6S Plus met één hand?

  Antwoord:

  Apple bedacht een feature om ook een groter scherm met een hand te kunnen bedienen, namelijk ‘Reachability’ of ‘bereikbaarheid’. Tik  tweemaal op de Touch-ID (de thuisknop) en het scherm zakt wat naar beneden. Zo klik je ook apps bovenin het scherm gemakkelijk aan. Let er wel op dat je de Touch-ID niet helemaal indrukt, maar alleen aanraakt. Anders activeert de appkiezer in plaats van de bereikbaarheid. Met deze feature blijft het toestel gemakkelijk te bedienen met slechts een hand. 

Alle vragen & antwoorden