Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Belangrijke informatie: de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey draait op Android en gebruikt Huawei Mobile Services, waardoor downloaden van apps via andere bronnen gaat dan je gewend bent. Installeren en gebruiken van sommige apps is hierdoor ingewikkelder of kan soms niet. Technische kennis is vereist. Meer informatie
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
Productafbeelding van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey

Klanten zijn blij met:

  • 10.8 inch IPS-LCD scherm
  • Ondersteuning voor 4G internet
  • 128 GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met MicroSD tot 256GB)
  • 13 megapixel camera, 4k video-opname
Simlockvrij

Al onze tablets zijn simlockvrij en geschikt voor alle providers.

De Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey is niet meer leverbaar.

Bekijk alle Huawei tablets die leverbaar zijn:

Naar alle Huawei tablets

Alles over de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey

Ga snel naar:

Specificaties Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey

159 x 246 x 7.2 mm

460 gram

10.8 inch

2560x1600 pixels

6144 MB Werkgeheugen

Octa-core processor

4G-internet

Android

Versie bij release: 10

13 megapixels

4k video

128 GB opslag

Uitbreidbaar met MicroSD tot 256GB

Beschrijving van de Huawei MatePad Pro WiFi + 4G

In november 2019 heeft Huawei de MatePad Pro gepresenteerd. Dit is een krachtige, high-end tablet die een laptopervaring biedt. Het display is 10.8-inch groot met dunne schermranden en een gat in het scherm voor de frontcamera. Hierdoor bestaat de voorkant voor 90% uit beeldscherm.

Deze Huawei-tablet wordt aangestuurd door Huawei's meest krachtige processor van dit moment: de Kirin 990-chip. Daarbij is 6GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen aanwezig. Het toestel biedt ondersteuning voor een stylus en toetsenbordhoes. De achterkant is van glas waardoor (omgekeerd) draadloos opladen mogelijk is.

Zonder Google-diensten

De Huawei MatePad Pro heeft geen ondersteuning voor Google-diensten. In plaats van de Google Mobile Services biedt Huawei de eigen Huawei Mobile Services aan. Niet alle apps zijn hiermee compatibel en daardoor werken niet alle apps (optimaal). Houd hier rekening mee bij het aanschaffen.

Voorkant vullend display van 10.8-inch groot

Het beeldscherm van de MatePad Pro is 10.8-inch groot en heeft een 4K-schermresolutie van 2560x1600 pixels. Hierin is een gat voor de frontcamera geplaatst. De voorkant van het toestel bestaat voor 90% uit scherm. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld series, films, games en tekstbewerking.

Creëer een laptopervaring

Voor de Huawei MatePad Pro Midnight Grey is een specifieke toetsenbordhoes gemaakt. Hiermee bouw je je tablet om tot laptop. Dit is ideaal voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld als je veel e-mail schrijft, verslagen maakt of aan tekstbewerking doet. Er is ook ondersteunging voor een stylus aanwezig.

Glazen achterkant met vier speakers

De MatePad Pro WiFi + 4G is een stijlvolle tablet met een premium uitstraling vanwege een glazen behuizing. Verder is de tablet slechts 7,2mm dun. Er zijn vier speakers aanwezig, ontwikkeld door Harman Kardon. Je geniet dus van stereogeluid in uitstekende kwaliteit.

Draadloos opladen

Dankzij een glazen achterkant is ook draadloos opladen mogelijk. Leg je Huawei-tablet op een draadloze oplader en het laden met 15W begint direct. Ook ondersteunt de MatePad Pro omgekeerd draadloos laden zodat je een telefoon (die Wireless Charging ondersteunt) oplaad door hem op de achterkant van de tablet te leggen.

Krachtige, snelle en vloeiende prestaties

De Huawei MatePad Pro WiFi + 4G Grijs wordt aangestuurd door de HiSilicon Kirin 990-processor en 6GB werkgeheugen. Hierdoor kan de tablet zonder haperingen zware taken en games aan. Ook kun je soepel multitasken waardoor je vloeiend tussen apps schakelt.

128GB uitbreidbaar opslaggeheugen

Huawei heeft de MatePad Pro voorzien van 128GB opslagcapaciteit. Het besturingssysteem neemt een klein gedeelte in beslag. De rest gebruik je voor het opslaan van apps, games, foto's en video's. heb je meer ruimte nodig? Dan plaats je een Huawei Nano Memory Card van maximaal 256GB.

Wat zit er in de doos?

  • Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey
  • Oplader
  • USB-kabel

Garantie & Reparatie

2 jaar fabrieksgarantie

Huawei MatePad Pro WiFi + 4G 128GB Grey kopen? De opties:

Ga snel naar: