Over Gomibo

Als je op zoek bent naar een mobiele telefoon, tablet of gadget, dan ben je bij Gomibo aan het juiste adres! Tussen de meer dan 600 mobiele telefoons vind je bekende merken als Apple en Samsung, maar ook minder bekende fabrikanten als Realme, Cat en Fairphone, en hoogwaardige Chinese telefoons van Xiaomi en OnePlus. We bieden daarnaast een ruim assortiment aan speakers, koptelefoons en andere accessoires.

Gomibo is onderdeel van de Nederlandse telecomwebshop Belsimpel. Met een online marktaandeel van bijna 50% is Belsimpel in Nederland al een grote speler op de markt.

De unieke mogelijkheid om met een paar klikken het complete aanbod te vergelijken op basis van je eigen behoeften, de snelle levering en de goede retourvoorwaarden zijn de sleutel tot dit succes. Dit concept, waarmee we in Nederland marktleider zijn geworden, willen we met Gomibo toegankelijk maken voor klanten in heel Europa!

Wij leveren uit eigen voorraad, dus je bestelling is razendsnel bij jou thuis.


Hier staan we voor

Alle telefoons op één plek

We hebben het grootste assortiment telefoons, van bekende merken zoals Apple en Samsung tot minder bekende merken zoals Realme, Xiaomi en Gigaset.

Snel in huis

We leveren uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we in bijna heel Europa binnen 1-2 werkdagen leveren. Je kunt je bestelling tot 31 dagen gratis retourneren.

Bestellen zonder gedoe

Je bestelling is in een paar kliks geregeld.

We staan elke dag voor je klaar

Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00 - 00.00 uur.


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen zijn de oprichters van Belsimpel en Gomibo. Als jonge studenten in het Nederlandse Groningen startten zij in 2006 hun eerste webshop. Inmiddels strijden zij samen met meer dan 500 collega's elke dag voor het beste aanbod van telefoons, tablets en accessoires. Onze missie? Iedereen helpen te vinden wat bij ze past: of je nou al weet wat je zoekt, of daar nog wat hulp en advies bij nodig hebt.


Geschiedenis

2021

Belsimpel breidt verder uit naar Europa onder dommeinnaam Gomibo. Klanten uit in totaal vijftien landen kunnen nu bestellen op hun eigen domein.

2020

In november 2020 breidt Belsimpel officieel uit naar het buitenland met een nieuwe naam: Gomibo. De uitbreiding start bij Duitsland, met Gomibo.de. In de daaropvolgende maanden volgen Gomibo-websites in andere Europese landen.

2019

Sinds augustus kunnen onze klanten een account aanmaken. Dat betekent dat ze al hun bestellingen en productinformatie terug kunnen vinden op één plek! Wil je ook een account aanmaken? Maak een Gomibo-account aan.

We verzonden al pakketjes vanuit Nederland naar België en Duitsland, maar daar zijn sinds het najaar van 2019 een hoop landen bijgekomen! We verzenden nu ook naar onder andere Polen, Italië, Finland en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor een volledig overzicht op onze pagina over verzending!

2018

In 2018 lanceert Belsimpel machine learning-software om legitimatiebewijzen automatisch te herkennen en verifiëren: Verifai.

In hetzelfde jaar gaat Belsimpel officiële samenwerkingen aan met smartphonemerken OnePlus en Xiaomi. Belsimpel is daarmee de allereerste die Chinese Xiaomi-telefoons naar Nederland brengt!

In december verschijnen de jaarcijfers van 2018: met een omzet van iets meer dan 300 miljoen euro is Belsimpel met maar liefst 50 procent gegroeid ten opzichte van 2017.

2017

In mei neemt Belsimpel onderdelen van het failliete Typhone over.

In juni als eerste in Nederland te koop bij Belsimpel: OnePlus-toestellen.

2016

Belsimpel wint de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie Elektronica en Telecom.

2015

Belsimpel wint in november de FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015.

2014 Dit jaar regent het prijzen voor Belsimpel. We winnen de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 en de FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014. Met een 4e plaats in de Deloitte Technology Fast50 lijkt het niet beter te kunnen, maar in december voegen we er nog een award aan toe: winnaar van de 1e Oryx Award voor de meest opvallende groei.

Onze klantenservice is nu bereikbaar tot 23:30 uur op werkdagen.
2013 In 2013 zet Belsimpel zich op de kaart, onder andere door de iPhone 5S als eerste webshop in Nederland op voorraad te hebben.
2012 Als eerste Nederlandse webshop in de telecombranche biedt Belsimpel de mogelijkheid om producten tot 31 dagen na aankoop kosteloos te retourneren. Belsimpel heeft ondertussen 50 medewerkers en verwelkomt haar 100.000e unieke klant.

Belsimpel ontvangt ook talrijke onderscheidingen. We winnen de Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA industrieprijs, de Deloitte Technology Fast50 Award en de Sprout Challenger 50 publieksprijs! In de Technology Fast50 Award geeft onze groei van 16155% in de afgelopen vijf jaar ons een grote voorsprong op de runner-up met 3509%.
2011 Belsimpel wordt voor de tweede keer e-tailer van het jaar in Nederland. De omzet groeit naar 12 miljoen en er worden meer dan 50.000 bestellingen verwerkt.
2010 De omzet groeit tot 5 miljoen.
2009 Belsimpel wordt uitgeroepen tot e-tailer van het jaar en verruimt de openingstijden van de Klantenservice; we zijn als eerste telecom-webshop telefonisch bereikbaar van 9.00 - 22:00.
2008 Belsimpel.nl is geregistreerd en de eerste versie van de website staat online. De websites Belsimpel.nl en Metjelaptoponline.nl zijn ondergebracht onder de juridische naam MobielWerkt BV.
2007 De eerste werknemers worden aangenomen, waarna ook het eerste kantoorpand aan de Grote Markt in Groningen (Nederland) een feit is.
2006 Groningse studenten Jeroen Doorenbos (21) en Jeroen Elkhuizen (23) richten DoorenbosElkhuizen V.O.F. op en starten de webwinkel Metjelaptoponline.nl vanuit hun studentenhuis. Op Metjelaptoponline.nl vond je mobiel internet voor laptops en tablets.

Contactgegevens

E-mail: contactformulier
Telefoon: +32 (0)800 58 303

Bedrijfsgegevens

Postadres

Gomibo
Postbus 3023
9701 DA Groningen

Vestigingsadres

afhalen is hier niet mogelijk.

Gomibo
Waagstraat 1
9712 JX Groningen

Overige bedrijfsgegevens

Gomibo en Belsimpel zijn een onderdeel van MobielWerkt B.V.

KVK-nummer: 02093714
Btw-identificatienummer: BE0541536350
Rekeningnummer: ING Bank, 5726296 te Groningen
IBAN: NL12INGB0005726296
BIC: INGBNL2A


Pers

Public Relations
press@gomibo.com

Marketing
marketing@gomibo.com