Partners


PostNL

PostNL PostNL verzorgt de verzending van de pakketten voor Belsimpel en Gomibo in Nederland en België. PostNL is vanaf 1799 actief in de post- en pakketbezorging in Nederland. PostNL staat bekend om de hoge nauwkeurigheid waarmee ze bezorgen. Zo komt in 96,1% van de gevallen binnenlandse post veilig en binnen een dag aan! Dankzij een goede samenwerking tussen Gomibo en PostNL worden de pakketten van Gomibo snel bezorgd en houd je tijdens de verzending op www.tracktrace.nl bij waar je pakket zich bevindt.


UPS


UPS Logo UPS verzorgt de verzending van de pakketten binnen Europa voor Gomibo. UPS is sinds 1907 actief in de wereldwijde post- en pakketbezorging en is actief in 56 landen en gebieden in Europa. Door de samenwerking tussen Gomibo en UPS kunnen onze klanten in Europa rekenen op een snelle bezorging van hun pakket. Via de website van UPS kun je zelf bijhouden wanneer je pakket bezorgd wordt.


Ecommerce Europe Trustmark (in progress)


Ecommerce Europe Trustmark Gomibo is bezig met het proces om aan te sluiten bij het Ecommerce Europe Trustmark. Dit geeft ook in andere landen van Europa aan dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt die zich houdt aan geldende regelgeving.

Certificaat bekijken >


BeCommerce Trustmark (in progress)


BeCommerce Europe Trustmark Gomibo is bezig met het proces om door BeCommerce gecertificeerd te worden. Dit vertrouwenskeurmerk geeft in België aan dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt die zich houdt aan geldende regelgeving.


Recupel


BeCommerce Europe Trustmark Gomibo werkt samen met Recupel, een organisatie die lampen en elektr(on)ische toestellen inzamelt. Deze samenwerking houdt in dat Gomibo een verwijderingsbijdrage levert aan Recupel. Recupel recycleert dan onderdelen of materialen van jouw oude telefoon, zodat deze gebruikt kunnen worden in een nieuwe. Werkt je apparaat nog maar gebruik je hem niet meer? Dan geeft Recupel deze een tweede leven via hergebruikcentra. Inzamelpunten vind je op de website van Recupel.