Partners


PostNL

PostNL PostNL verzorgt de verzending van de pakketten voor Belsimpel en Gomibo in Nederland en België. PostNL is vanaf 1799 actief in de post- en pakketbezorging in Nederland. PostNL staat bekend om de hoge nauwkeurigheid waarmee ze bezorgen. Zo komt in 96,1% van de gevallen binnenlandse post veilig en binnen een dag aan! Dankzij een goede samenwerking tussen Gomibo en PostNL worden de pakketten van Gomibo snel bezorgd en houd je tijdens de verzending op www.tracktrace.nl bij waar je pakket zich bevindt.


UPS


UPS Logo UPS verzorgt de verzending van de pakketten binnen Europa voor Gomibo. UPS is sinds 1907 actief in de wereldwijde post- en pakketbezorging en is actief in 56 landen en gebieden in Europa. Door de samenwerking tussen Gomibo en UPS kunnen onze klanten in Europa rekenen op een snelle bezorging van hun pakket. Via de website van UPS kun je zelf bijhouden wanneer je pakket bezorgd wordt.


Thuiswinkel Waarborg


Thuiswinkel Waarborg Met de Stichting Thuiswinkel Waarborg ben je verzekerd van een betrouwbare webwinkel. Dankzij hen is het altijd duidelijk waar je heen moet met vragen en bestel je online altijd veilig. Gomibo is lid sinds maart 2014.


Ecommerce Europe Trustmark


Ecommerce Europe Trustmark Gomibo is aangesloten bij het Ecommerce Europe Trustmark. Dit geeft ook in andere landen van Europa aan dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt die zich houdt aan geldende regelgeving.

Certificaat bekijken >