Tulip Assist

Met de verzekering van Tulip Assist verzekert u uw apparaat. U kunt de verzekering alleen via Gomibo afsluiten wanneer uw een nieuw apparaat koopt.

Voor vragen over uw verzekering, het indienen van een claim of algemene informatie kunt u terecht bij de gespecialiseerde klantenservice van Tulip Assist. De contactgegevens van Tulip Assist staan onderaan deze pagina.

Tulip Assist gaat netjes om met uw gegevens en heeft een strikt privacybeleid. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de privacyverklaring van Tulip Assist.


Tulip Assist telefoonverzekering

Bij Tulip Assist bent u verzekerd van scherpe premies. Ook is de verzekering de eerste 3 maanden altijd gratis. De verzekering is maandelijks opzegbaar, ook na 1 maand. Let op: om een verzekering af te sluiten, moet u 18 jaar en ouder zijn.

Na vijf jaar loopt de verzekering automatisch af. U wordt hiervan natuurlijk op de hoogte gesteld. U sluit de verzekering altijd af bij een nieuw apparaat. Een eventuele verzekering bij uw oude apparaat is niet overdraagbaar naar uw nieuwe apparaat. U kunt bij Tulip Assist kiezen tussen twee verzekeringen: de basisverzekering Mobile Essential en de uitgebreidere Mobile Complete-verzekering.

Mobile Essential Mobile Complete
Reparatie toestel na schade* Vinkje Vinkje
Vervanging toestel na schade* Vinkje Vinkje
Wereldwijde dekking Vinkje Vinkje
Misbruik van je abonnement Vinkje
Dekking diefstal Vinkje
Maandelijks opzegbaar Vinkje Vinkje

*Schade veroorzaakt door vallen, stoten, vocht, brand, bliksem en/of vorst


Hoe werkt het?

Met de Mobile Essential en Mobile Complete verzekering bent u gedekt tegen de kosten van schade door vallen, stoten, vocht, brand, bliksem en vorst. Dat betekent dat u in de meeste gevallen verzekerd bent tegen de kosten van een reparatie van uw apparaat. Als uw apparaat onherstelbaar beschadigd is en de schade valt onder de dekking, dan krijgt u van Tulip Assist een vergelijkbaar vervangend apparaat. In het buitenland bent u gedurende de looptijd van de verzekering verzekerd.

Diefstal en misbruik van uw abonnement vallen niet onder de Mobile Essential-verzekering, maar alleen onder de Mobile Complete-verzekering.


Hoe hoog is mijn premie?

De hoogte van de premie is per apparaat verschillend. Deze hangt onder andere af van het merk telefoon, de prijs van het toestel en de gemiddelde kosten voor een reparatie voor dat type toestel. Omdat we de premiekosten op deze manier per apparaat berekenen, betaalt u nooit voor andermans dure reparaties. U vindt de premiekosten van uw toestel als volgt:

  1. Zoek de telefoon op onze website en klik bovenin op 'los toestel';
  2. Scroll naar beneden en kijk rechts bij 'Verzeker de ...';
  3. Bij 'Maandpremie' ziet u per verzekering hoe veel deze per maand kost. De eerste 3 maanden zijn altijd gratis!

Wat wordt er niet gedekt?

Een duidelijke en precieze beschrijving van schade die niet gedekt wordt door de verzekering staat in de polisvoorwaarden. Een paar voorbeelden van zaken die niet gedekt worden:

  • Schade die met opzet door de gebruiker zelf is toegebracht
  • Schade die door roekeloos gedrag is ontstaan
  • Reparatie van krassen die door slijtage zijn ontstaan

Meer informatie

Uw product wordt verzekerd bij Tulip Assist Insurance Limited. Tulip Assist Insurance Limited is geregistreerd op Malta onder het volgende registratienummer – C80601, statutair gevestigd aan Development House, St. Anne Street, Floriana FRN9010, Malta, en is geautoriseerd door de Malta Financial Services Authority om het verzekeringsbedrijf uit te oefenen onder de Maltese Verzekeringswet (Hoofdstuk 403 van de Maltese wetgeving). De details kunt u vinden op https://www.mfsa.mt/financial-services-register/result/?id=12648.

U hebt de verzekering afgesloten via Tulip Assist (Tulip Assist Services B.V), Waagstraat 1, 9712 JX Groningen, Nederland, FSMA:3026.

Voor vragen over uw verzekering kunt u contact opnemen met Tulip Assist.


Tulip Assist
Telefoon: +32 (0)800 58 308
E-mail: info@tulipassist.be
Website: www.tulipassist.be

Mobile Essential
Bekijk de polisvoorwaarden en het productinformatieblad van de Mobile Essential-polis voor meer informatie.

Mobile Complete
Bekijk de polisvoorwaarden en het productinformatieblad van de Mobile Complete-polis voor meer informatie.